Baker og Konditor
05.10.2018
Selv om konkurransen i baker- og konditorbransjen er tøffere enn noen gang, er mulighetene for innovasjon, produktutvikling og lønnsomme bedrifter likevel større enn de har vært tidligere.
Stor tilgang på informasjon
Fra nært og fjernt strømmer inspirasjon, inntrykk og innspill om trender og muligheter på områder som blant annet innovasjon og utvikling, innover bransjen vår. På inspirasjonsdagen til Møllerens 6. september, en arena for nettopp å hente slik inspirasjon, kunne de mange fremmøtte høre om de siste trender og muligheter i markedet.
Magiske opplevelser i München
En stor del av den norske baker- og konditorbransjen har vært samlet på ibamessen i München. Iba er en av verdens største utstillingsvindu f
Gå til medietFra nært og fjernt strømmer inspirasjon, inntrykk og innspill om trender og muligheter på områder som blant annet innovasjon og utvikling, innover bransjen vår. På inspirasjonsdagen til Møllerens 6. september, en arena for nettopp å hente slik inspirasjon, kunne de mange fremmøtte høre om de siste trender og muligheter i markedet.
Magiske opplevelser i München
En stor del av den norske baker- og konditorbransjen har vært samlet på ibamessen i München. Iba er en av verdens største utstillingsvindu f