Kjøttbransjen
10.06.2021
BROKELANDSHEIA Tore Solstad har flere millioner seere på sosiale medier. Når pølsemakeren klapper en skinke eller skjærer bankekjøtt, strømmer kundene til.
En pølsemaker med kniv og en smittende latter - og en kollega med mobiltelefon. Kombinasjonen er suksess for Eurospar Brokelandsheia. Butikken ved E18 mellom Kragerø og Risør har 60 000 følgere på Facebook, først og fremst takket være Tore Solstad.
Grensehandel
- Velkommen til grensehandel! ønskes kundene på grensen til Sørlandet. Rushet rundt kjøttdisken minner da også litt om Svinesund den gangen det var lov å reise dit. Men med én viktig forskjell: Her kommer kjøttet fra Fatland. Nå er vi kommet dit hen at når vi bestemmer oss for et tilbud, må vi sette prisen slik at vi er helt sikre på at vi har nok, sier Solstad. I dag har vi fem-seks hundre kilo hjort karbonadedeig og halvannet tonn grillribbe, sier Solstad.
Første forsøk
Gå til medietGrensehandel
- Velkommen til grensehandel! ønskes kundene på grensen til Sørlandet. Rushet rundt kjøttdisken minner da også litt om Svinesund den gangen det var lov å reise dit. Men med én viktig forskjell: Her kommer kjøttet fra Fatland. Nå er vi kommet dit hen at når vi bestemmer oss for et tilbud, må vi sette prisen slik at vi er helt sikre på at vi har nok, sier Solstad. I dag har vi fem-seks hundre kilo hjort karbonadedeig og halvannet tonn grillribbe, sier Solstad.
Første forsøk