Kjøttbransjen
11.06.2020
Etter at NM i kjøttprodukter (grill og spekemat) denne våren måtte utgå på grunn av koronasituasjonen, er det nå klart at det blir arrangert et begrenset NM i kjøttprodukter til høsten - med vekt på spekemat.
Tidspunkt er ennå ikke spikret, men så sant myndighetenes smitteråd tillater det, blir det høyst sannsynlig arrangert bedømming en gang i oktober, ifølge sjef for kommunikasjon og medlemskontakt i KLF, Svein Erik Eide.
DYRKER STOLTHET
- Kjøttbedriftene som leverer til HORECA er avhengige av arrangement, seminar og det at folk våger å samles. Når vi velger å arrangere NM i Kjøttprodukter med koronarestriksjoner, er det fordi vi ønsker å vise vei i det å ta hverdagen tilbake. I tillegg ønsker vi å vise optimismen gjennom å løfte frem det beste bransjen har å by på, stolthet for faget og positiv medieomtale av kjøttprodukt
Gå til medietDYRKER STOLTHET
- Kjøttbedriftene som leverer til HORECA er avhengige av arrangement, seminar og det at folk våger å samles. Når vi velger å arrangere NM i Kjøttprodukter med koronarestriksjoner, er det fordi vi ønsker å vise vei i det å ta hverdagen tilbake. I tillegg ønsker vi å vise optimismen gjennom å løfte frem det beste bransjen har å by på, stolthet for faget og positiv medieomtale av kjøttprodukt