Kjøttbransjen
11.06.2020
STØREN Hurtig nedkjøling av kjøtt kan ofte være en utfordring. På Norsk Kylling sin fabrikk i Trøndelag har de, som de første i Norge, installert Linde Gas' kjølesystem LIXSHOOTER® som med flytende nitrogen kjøler ned deigen jevnt i blanderen.
I forbindelse med at Norsk Kylling AS åpner ny fabrikk på Orkanger i 2021, vil det bli installert to nye blandere som har behov for kjøling. En blander for kjøttdeig og en blander i pølsemakeriet.
FRA 150 GÅRDER
Det ble vurdert å bruke CO2, men Kjell Arne Strauman, Area Sales Manager fra Linde Gas, foreslo en løsning med nitrogen som den beste og mest økonomiske kjølemetoden til dette.
- Nitrogen og C
Gå til medietFRA 150 GÅRDER
Det ble vurdert å bruke CO2, men Kjell Arne Strauman, Area Sales Manager fra Linde Gas, foreslo en løsning med nitrogen som den beste og mest økonomiske kjølemetoden til dette.
- Nitrogen og C