AddToAny

Nasjonal rekrutteringskampanje for å styrke næringen

Midt under pandemien lanserte NHO Reiseliv den nasjonale rekrutteringskampanjen Smak deg frem, med et mål om å rekruttere flere unge til mat- og restaurantbransjen. Det har vært en suksess som nå videreføres.
I det reviderte nasjonalbudsjett for 2021, har Landbruks- og matdepartementet satt av 2 millioner kroner til oppstart av den nasjonale rekrutteringskampanjen Smak deg frem. Kampanjen, som skal vare til 2023, ble en umiddelbar suksess, med over 800.000 visning r under fjorårets kampanjeperiode.
- Det er gøy å se at så mange har engasjert seg i Smak deg frem. Det er derfor gledelig å kunne meddele at vi nå viderefører kampanjen, for å inspirere enda flere unge til å «smake seg frem» og søke seg inn på restaurant- og matfagene på videregående skole - for det er mangfoldige yrkesveier og muligheter i mat- og restaurantbransjen akkurat nå, sier Henrik Hamborg, politisk rådgiver for kompetanse og rekruttering i NHO Reiseliv.

300 milliarder i omsetning i 2030
Etterspørselen etter kompetanse har vært en utfordring over lang tid i mat- og restaurantbransjen, men utfordringen eskalerte som følge av pandemien. Stengte grenser og permitteringer, som ha
Gå til mediet

Flere saker fra HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv

Corinthia Roma er snart kIar for åpning. HoteIIet Iigger i den itaIienske sentraIbankens tidIigere hovedkvarter, den 7500 kvadratmeter store bygningen er gjort om tiI et 60-roms/suiters IuksushoteII.
NyIig bIe vinnere av den største nasjonaIe konkurranse for norske drikkeprodusenter kåret. DeItageIsen har aIdri vært større, det har heIIer ikke antaII kategorier, i aIt 9.
Scandics 60-årsjubiIeum kuIminerte med en gigantisk frokostfest høsten 2023, som nå er bIitt beIønnet med matsvinnpris fra KuttMatsvinn Servering, et samarbeid som Iedes av Matvett.
Med Radisson Meetings Unbound kan møte- og arrangementspIanIeggere sIippe kreativiteten Iøs og benytte seg av KI-teknoIogi for å generere nye ideer på tvers av konvensjoneIIe møte- og arrangementsgrenser, deIe inspirasjon og vekke fantasien tiI Iive gjennom fremtidsrettede kreasjoner av drømmeIokaIene sine.
Qatar-eide Maybourne HoteI Group eier og driver noen av Londons flotteste hoteIIer; CIaridge's, Connaught og BerkeIey.

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt