Kjøttbransjen
03.05.2018
KÖLN En dyptrekker som sparer plast og lar deg bytte produkt på 15 sekunder. En pose til dypfryst som lar deg trekke ut luft uten perforeringer. Det er bare to av nyhetene som Ivar Holtet vil ha inn i norske kjøttbedrifter.
Foodtech - BWL hadde det travelt på Anuga Foodtech. Matindustrimessen som holdes hvert tredje år, er stedet for å finne nyhetene. For den som leverer maskiner og utstyr fra en rekke internasjonale produsenter, er det mye nytt å vise frem.
KASTER MINDRE PLAST
Salgssjef Ivar Holtet begynner gjerne hos G.
Mondini. - Tenk på all filmen som du kaster! sier han. Den italienske maskinprodusenten tok turen fra hjembyen Cologne i Italia til messebyen Cologne i Tys
Gå til medietKASTER MINDRE PLAST
Salgssjef Ivar Holtet begynner gjerne hos G.
Mondini. - Tenk på all filmen som du kaster! sier han. Den italienske maskinprodusenten tok turen fra hjembyen Cologne i Italia til messebyen Cologne i Tys