AddToAny

Min arbeidsdag: -Vi må følge med hva som skjer

-Vi som jobber i finans står ovenfor et kompetanseløft og et skifte som gjør at vi må følge med på hva som skjer, sier Anne Marit Benjamin i Fremtind.
Navn/rolle/arbeidssted/alder:

Anne Marit Benjamin, Fremtind Forsikring, 53 år

Kaffe eller te?

Kaffe om dagen og nyter gjerne en god kopp te til kvelds.

Hva har du på nattbordet?

Har ikke nattbord, men har en stol der mobilen ligger og jeg lytter til en Podcast eller en god lydbok før jeg sovner.

Når om morgenen begynner du å tenke jobb?

Jeg logger meg oftest på rundt kl. 8, tenker ikke jobb før det.

Hvordan påvirker korona-utbruddet din arbeidshverdag?

Den har ikke påvirket mine arbeidsoppgaver eller hvordan jeg jobber, men jeg savner det sosiale og interaksjon med kolleger. Savner lydene, følelsen ved å være i et rom med flere, det å ta en prat rundt kaffemaskinen og spontane møter på min vei i korridorene.

Fortell om en hendelse på jobb som du husker spesielt godt

Jeg begynte i SpareBank1 Forsikring i 2013, etter 15 år i Stockholm. Første dag på jobb og jeg husker at jeg merket meg at de

Les mer

Flere saker fra Finansfokus

Borgarting lagmannsrett har forkastet anken fra et medlem i Finansforbundet som fikk avslag på søknad om AFP. Nå vurderer forbundet å anke dommen til Høyesterett.
Finansfokus 25.10.2021
Unge boligkjøpere med ressurssterke foreldre i ryggen kommer seg fortere inn og er med på å presse prisene oppover, som i sin tur gjør det enda vanskeligere for de som ikke er like heldig, sier Kristine Langfjell.
Finansfokus 22.10.2021
De ansatte i Handelsbanken reagerer med stor uro og sjokk på beslutningen om å legge ned virksomheten i Danmark og Finland. - Det er et sjokk, kort og godt.
Finansfokus 21.10.2021
Ledere som styrer på mikronivå er ikke veien å gå. I finansbransjen er det en hybridhverdag som venter medarbeiderne. Det kom frem i en samtale mellom Tove Selnes og Vigdis Mathisen under årets YS-konferanse.
Finansfokus 20.10.2021
Når var du på date sist? - I går faktisk. Svaret kommer raskt og med et smil. - Hvem betalte? Latter. - Det gjorde ingen. Vi plantet et morelltre. - Når var du på ut-og-spise-date sist da? Mer latter. - Det er ikke så lenge siden.
Finansfokus 19.10.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt