Dagligvarehandelen
20.08.2019
salget av vegetarprodukter øker, mens salget av rødt kjøtt går ned på landsbasis. Hos Bunnpris gravdal i Lofoten har salget av rødt kjøtt likevel steget med 10 prosent i år.
- Interessen for vegetarprodukter er ikke så stor blant kundene. Vi befinner oss i Lofoten og ikke i en storby. Utvalget vårt av slike produkter er derfor begrenset, sier André.
Butikken har rundt 10 vegetarprodukter som er samlet på ett sted. Her finner vegetarianere blant annet hamburgere, farse og kjøttdeigerstatning.
Hamburgerne fyker ut
Omsetningen av vegetarprodukter øker i dagligvarebutikkene, i takt med økt bevissthet rundt helse, klima og dyrevelferd. Flere kjeder kan melde om vekst på opptil 90 prosent for enkeltprod
Gå til medietButikken har rundt 10 vegetarprodukter som er samlet på ett sted. Her finner vegetarianere blant annet hamburgere, farse og kjøttdeigerstatning.
Hamburgerne fyker ut
Omsetningen av vegetarprodukter øker i dagligvarebutikkene, i takt med økt bevissthet rundt helse, klima og dyrevelferd. Flere kjeder kan melde om vekst på opptil 90 prosent for enkeltprod