Kjøttbransjen
16.08.2018
- Bruk ressursene der det behøves. Og bruk skjønn og sunn fornuft i langt større utstrekning. Mattilsynets folk har en egen evne til å lete etter feil som ikke finnes.
Kjøtthandler og engasjert bransjemann, Idar Håland, er slett ikke fornøyd med måten Mattilsynet framstår på overfor sin bedrift spesielt og norske kjøttbedrifter generelt. Han mener Mattilsynets metoder i mange tilfeller er ekstreme og dreier mer om avhør enn samtaler.
FRYKTKULTUR
- I vår bedrift, blir vi alltid stressa når Mattilsynets folk melder sin ankomst. Ikke fordi vi har noe å skjule eller fordi vi ikke har alt på stell. Det handler mer om hvordan vi blir møtt. Her tror jeg mange andre norske kjøttbedrifter opplever mye av det samme. Og slik skal det vel ikke være, konstaterer Idar Håland.
Han mener Mattilsynet bygger opp under en form for fryktkultur og Håland
Gå til medietFRYKTKULTUR
- I vår bedrift, blir vi alltid stressa når Mattilsynets folk melder sin ankomst. Ikke fordi vi har noe å skjule eller fordi vi ikke har alt på stell. Det handler mer om hvordan vi blir møtt. Her tror jeg mange andre norske kjøttbedrifter opplever mye av det samme. Og slik skal det vel ikke være, konstaterer Idar Håland.
Han mener Mattilsynet bygger opp under en form for fryktkultur og Håland


































































































