Kjøttbransjen
01.10.2020
Det norske lammekjøttet er rikt på smak, enkelt å tilberede, og egner seg godt i både hverdags- og i helgeretter. Dette er nettopp det MatPrat ønsker å formidle i årets lammekampanje.
I følge en holdningsundersøkelse fra Kantar spiser nordmenn mindre lammekjøtt enn de ønsker. For de kjøpesterke forbrukerne over 35 år, er det verken pris eller lav matkunnskap som er grunnen til at de ikke spiser mer lam, det er heller snakk om manglende inspirasjon eller inngrodde vaner.
VIL VISE FRAM
- For å treffe dem som gjerne kunne spist mer lam enn det de gjør i dag, vil vi vise å få frem hvor mye godt du kan lage av lam og hvor enkelt det er. Lammekjøtt egner seg godt til å bruke i mange av de nye rettene og matkulturene som har blitt populært i løpet av de siste årene. På den måt
Gå til medietVIL VISE FRAM
- For å treffe dem som gjerne kunne spist mer lam enn det de gjør i dag, vil vi vise å få frem hvor mye godt du kan lage av lam og hvor enkelt det er. Lammekjøtt egner seg godt til å bruke i mange av de nye rettene og matkulturene som har blitt populært i løpet av de siste årene. På den måt