AddToAny

Mari Vattøy er ny journalist i Driva

- Jeg må klype meg i armen. Mari Vattøy (42) er ansatt som ny journalist i Driva. Det melder avisen selv.
Vattøy kommer fra jobb som konsulent ved Surnadal VGS, en jobb hun har hatt samtidig som hun har arbeidet som journalist for nettportalen Trollheimsporten.

- Vi er svært fornøyd med å få Mari med på laget. Mari er engasjert og utadvendt med et stort nettverk, som ser både de små og store sakene som en lokalavis skal fange opp, sier redaktør i Driva, Tommy Fossum, ifølge avisen.

Vattøy skal være basert i Surnadal, men skal også dekke Rindal, Halsa, Sunndal og Nesset.

- Jeg må klype meg i armen for å forstå at dette faktisk skjer. Jeg har nok hatt en journalist i magen i mange år, og nå får jeg jobbe fulltid med lidenskapen min. Det skal bli godt å kunne fokusere fullt og helt på journalistikken. Jeg er ydmyk og takknemlig for den tilliten som Driva har vist ved å tilby meg jobben, sier hun.

Ifølge Driva har økende leser-, lytter- og abonnementstall vært en motivasjonsfaktor for at Vattøy takket ja til jobben.

Image-text:

Mari Vattøy blir Driva-journalist.

Foto: Privat

Les mer

Flere saker fra Journalisten

Angrepet samme dag som VG og andre. NRK bekrefter at de også har blitt utsatt for dataangrep onsdag. Det melder TV 2, som skriver at angrepet var et såkalt DDOS-angrep som varte i rundt 5 minutter.
Journalisten 29.06.2022
Eg kjøper ikkje den nye politiseringa enkelte har forsøkt å skape rundt Pride, skriv VG-journalist Espen Moe Breivik.
Journalisten 29.06.2022
Går fra Sporten til Dokumentar- og samfunnsavdelingen. Egil Sundvor blir ny redaktør for Dokumentar- og samfunnsavdelingen i NRK, etter seks år som sportsredaktør, melder NRK i en pressemelding.
Journalisten 29.06.2022
Kom samtidig som andre norske nettsider ble angrepet. Oppdatering: VG bekrefter overfor Journalisten at de er utsatt for såkalt tjenestenekt-angrep, og har etter hvert kontroll på situasjonen.
Journalisten 29.06.2022
Arbeidstilsynet og BankID sine nettsider er nede onsdag formiddag.
Journalisten 29.06.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt