Kjøttbransjen
11.06.2020
Mange venter med innovasjon, andre har måttet kjøpe nye maskiner og nytt utstyr fort for å omstille seg. Koronaen har gitt endringer for Neraal og andre maskinleverandører, og samtidig sørger kronekursen for at det meste blir dyrere.
- Mange som hadde planer om å investere, har nok ventet med det. Så leverer vi plutselig til andre fordi de er veldig flinke til å omstille seg, oppsummerer Marius Iversen.
STOPP ETTER SMAK
Sjefen i Neraal Maskin har merket på kroppen at kjøttbransjen har vært i unntakstilstand. Kundene har stengt dørene. De har ikke sluppet inn noen med mindre det har vært behov for nødreparasjoner eller installasjoner som det ikke har vært mulig å vente med.
Det kunne ikke kommet på et mer upassende tidspunkt. Smak-messen var i mars. Iversen kom tilbake «med blokka full av prosjekter». Så stoppet samfunnet brått. Første resultat var at kundene ble usikre. Restauranter og kantiner stengte.
- Vi gikk i beredskapsmodus. Vi fikk lagret o
Gå til medietSTOPP ETTER SMAK
Sjefen i Neraal Maskin har merket på kroppen at kjøttbransjen har vært i unntakstilstand. Kundene har stengt dørene. De har ikke sluppet inn noen med mindre det har vært behov for nødreparasjoner eller installasjoner som det ikke har vært mulig å vente med.
Det kunne ikke kommet på et mer upassende tidspunkt. Smak-messen var i mars. Iversen kom tilbake «med blokka full av prosjekter». Så stoppet samfunnet brått. Første resultat var at kundene ble usikre. Restauranter og kantiner stengte.
- Vi gikk i beredskapsmodus. Vi fikk lagret o