AddToAny

Ludvig Gundersen er ny reporter i Avfallsbransjen.no

Engasjert i klima og miljø. Avfallsbransjen.no styrker staben med fire ansettelser. Så langt har de gått ut med navnene på to nysigneringer. Ludvig Gundersen er ansatt som reporter.
Gundersen er utdannet journalist ved Oslo Met, med spesialisering i nettjournalistikk. Den siste tiden har han jobbet som nyhetsreporter i Budstikka.

Gundersen har tidligere vært frivillig skribent for Natur og Ungdoms medlemsblad.

- Med tanke på fremtidens klima og miljø er Avfallsbransjen.no svært viktig for å gi innsikt i problematikk, innovasjon og utvikling. Avfallsbransjen som sådan er en bransje man ikke hører mye om i mediene. Jeg gleder meg til å løfte bransjen ut i søkelyset, sier Gundersen til sin nye arbeidsgiver.

I Avfallsbransjen.no vil han jobbe flermedialt med produksjon av TV, webinar og nettjournalistikk.

Avfallsbransjen.no har også ansatt Line Cecilie Vågen som salgs- og markedssjef.

Line Cecilie Vågen. Foto: Terje Johansen / Avfallsbransjen.no

Vågan skal bistå daglig leder med forretningsutvikling, markedsføring og salg.

Vågen kommer fra stillingen som inneselger i Gop Norge AS (Plastkompaniet). Hun har tidligere jobbet i MittAnbud og Eniro.

Hun er utdannet i filmproduksjon ved Noroff og kombinerer sin nye hverdag som salgssjef med kveldsstudier i markedsføringsledelse på BI.

- Det er hyggelig at vi har klart å tiltrekke oss en så flink og dyktig salgs- og markedssjef, sier ansvarlig redaktør Torbjørn Leidal til eget nettsted.

Han legger til at Vågens bakgrunn som filmprodusent kommer til nytte i TV- og webinarprogrammene som skal produseres utover høsten.

- Det første TV-programmet i juni viste at vi kan bli flermediale. Ansettelsen av Line og flere andre medarbeidere viser at vi mener alvor, sier Leidal.

Image-text:

Ludvig Gundersen skal jobbe flermedialt med produksjon av TV, webinar og nettjournalistikk.

Foto: Privat

Les mer

Flere saker fra Journalisten

Noe har skjedd med utenriksjournalistikken og jeg liker det ikke. Siden når ble det greit at reportasjene handlet om journalisten selv?
Journalisten 21.09.2020
Reagerer på uttalelser om Tangen-dekningen. - Jeg har vært jævlig irritert på den Tangen-saken, sa Schibsted-sjef Kristin Skogen Lund nylig, og omtalte at VG hadde kjørt den ferske oljefondsjefen «aller hardest».
Journalisten 21.09.2020
«Annekterte» et møterom på Stortinget i flere uker. I slutten av mars blir Nicolai Tangen presentert av sentralbanksjef Øystein Olsen på en pressekonferanse som ny leder for Oljefondet.
Journalisten 21.09.2020
Bortgangen skapte hyllestbølger. Radiolegenden Harald Are Lund bør få sin hedersplass når NRK skal flytte, mener radiokolleger.
Journalisten 21.09.2020
Aftenposten har som eneste norske avis fått tilgang. En ny lekkasje av tusenvis av dokumenter fra USA viser hvordan storbanker varsler om mistenkelige transaksjoner, men fortsetter å hjelpe de samme kundene.
Journalisten 20.09.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt