AddToAny

Liten, men populær

Liten, men populær
Lovol har etablert seg blant de ti mest registrerte traktormerkene i Norge. Blant kjente merker som John Deere, Claas, Fendt og Deutz-Fahr i registreringsstatistikkens øvre sjikte, finner vi også det nokså ukjente merket Lovol.
På Agroteknikk møter vi Kellfri, som er hovedimportør av det kinesiske traktormerket til Norge. På sin stand har de utstilt modellen 504-III på 50 hestekrefter, og Lars Persson forteller at det er et populært trekkplaster til standen.

- Det er den de fleste vil se på. Vi skulle kanskje hatt den litt lengre fram her, smiler han.

Venter på levering

Ifølge de ferskeste tallene vi har, som er registreringsstatistikken etter oktober måned, har det blitt registrert 35 traktorer av merket Lovol i Norge hittil i år. Det gir en markedsandel på 1,4 prosent. Det høres kanskje ikke så mye ut, men tar man med i betraktningen at dette utelukkende er traktorer på 50 hestekrefter eller mindre, stiller tallet seg litt annerledes.

Ifølge Persson kunne registreringstallet fort vært mye høyere. På grunn av endringer i produksjonen, i forbindelse med nye EU-regler, er det en del forsinkelser på levering av nye traktorer. Persson anslår at de har i underkant av 40 tra

Les mer

Flere saker fra Traktor

Nora Vistnes' bidrag til Årets landbruksvideo 2018. Neste video i kåringa Årets landbruksvideo 2018 kommer fra Nora Vistnes, og gården Sande i Randaberg i Rogaland.
article_web Traktor 21.11.2018
Hans Kreklings bidrag til Årets landbruksvideo. I løpet av 2018 har vi kåret både Årets våronnvideo, Årets slåttonnvideo, og Årets innhøstingsvideo her på traktor.no.
article_web Traktor 19.11.2018
Designet traktor for dyrking av mat i hydroponiske anlegg. Nylig ble vinnerne av Valtras designkonkurranse offentliggjort.
article_web Traktor 15.11.2018
Rygget inn i plansiloen på under 20 sekunder. Som veldig mange fikk med seg hadde Magasinet Traktor med seg en traktorbane i skala 1:32 på Agroteknikk.
article_web Traktor 14.11.2018
Sjekk hvilken video som stakk av med tittelen. Kåringa Årets innhøstingsvideo har fått en vinner, og nok en gang er det en gammel kjenning som kan smykke seg med tittelen.
article_web Traktor 14.11.2018

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt