Kjøttbransjen
18.10.2018
Rogalandsbedriften Gabbas bruker den tiden som trengs for å bli enda bedre på mattrygghet. - Vi må begynne med å løfte bedriftskulturen, sier daglig leder Einar Jørgensen.
- Det er ikke så lett å formalisere gammelt håndverk og gode, gamle håndverkere, konstaterer Jørgensen. Gabbas-sjefen er godt i gang med en skikkelig satsing på mattrygghet. Fra KLF får bedriften skryt:
- Her har andre noe å lære. De er villige til å bruke penger på mattrygghet og til å sette av tid til å få gjort noe, og villige til å sette realistiske frister for hva de kan klare å gjennomføre, sier mattrygghets- og kvalitetssjef Mette Juberg.
FLERE MED FAGBREV
Gå til mediet- Her har andre noe å lære. De er villige til å bruke penger på mattrygghet og til å sette av tid til å få gjort noe, og villige til å sette realistiske frister for hva de kan klare å gjennomføre, sier mattrygghets- og kvalitetssjef Mette Juberg.
FLERE MED FAGBREV