Kjøttbransjen
01.10.2020
NARVIK Kuraas har lansert en streetfoodserie. I tillegg blir det også spekemat fra Narvikbedriften. - Vi ser at vi må ha flere ben å stå på, sier daglig leder Reidar Kuraas.
- Vi trenger å satse på flere produkter med større inntjening. Da blir det spekemat. Det er lenge siden vi laget mye egenprodusert, forteller han.
Kuraas tenker på fenalår, ferdig tørket og røkt pinnekjøtt, salami, pølser og snabbprodukter. Håpet er å være i gang neste år. Det er for å få flere ben å stå på, men også for å utnytte råvarene bedre:
- Det er veldig ubalanse i råvaremarkedet. En god del sorteringer må dumpes. Andre får du ikke tak i. Vi har tenkt å tilpasse skjæringen så vi får brukt alt det vi har, sier Reidar Kuraas.
Spesielt for spekk, som bedriften sliter med å bli kvitt, vil spekematen være et godt bidrag.
BENFRITT
- Etter hvert har vi fått veldig bra anerkjennelse på lam, og alt av Lofotlam kommer innom hos oss. V
Gå til medietKuraas tenker på fenalår, ferdig tørket og røkt pinnekjøtt, salami, pølser og snabbprodukter. Håpet er å være i gang neste år. Det er for å få flere ben å stå på, men også for å utnytte råvarene bedre:
- Det er veldig ubalanse i råvaremarkedet. En god del sorteringer må dumpes. Andre får du ikke tak i. Vi har tenkt å tilpasse skjæringen så vi får brukt alt det vi har, sier Reidar Kuraas.
Spesielt for spekk, som bedriften sliter med å bli kvitt, vil spekematen være et godt bidrag.
BENFRITT
- Etter hvert har vi fått veldig bra anerkjennelse på lam, og alt av Lofotlam kommer innom hos oss. V