AddToAny

Kronstadposten utvider redaksjonen - lanserer nettavis i september

Henter inn Therese Kjellmo Munkvold som nettansvarlig og Julie Fredriksen som journalist.
Kronstadposten, som fram til nå kun har drevet papiravis, lanserer nettavis 6. september. Det melder lokalavisa i Alta i en pressemelding torsdag.

- Nå skal vi konkurrere om aktuelle nyheter, reportasjer, foto, levende bilder og direkterapportering, sier ansvarlig redaktør i Kronstadposten, Tom Erik Nilsen, som legger til at de nå lanserer en nettavis bygget for fart og korte meldinger.

Og med på laget kommer to lokale. Therese Kjellmo Munkvold er ansatt som nettansvarlig, mens Julie Fredriksen skal fungere som journalistaspirant.

- Det har vært en lang prosess for å komme dit vi er i dag, og dette har vært et mål lenge. Vi har styrket laget i samsvar med åpningen av vår nye nettavis, og har fått kreative og initiativrike personer med i teamet. Vi er veldig fornøyde, og veldig klar for å endelig komme i gang, fortsetter Nilsen.

Munkvold har erfaring som journalist i Altaposten og Finnmark Dagblad, men har de siste årene jobbet som lærer på Aronnes skole. Fredriksen kommer rett fra skolebenken.

- Dette var en unik mulighet som jeg gjerne ønsket å være med på. Det er ikke hver dag man får være med på en slik satsing. Vi er så klart veldig spente, men er full av energi og klar for gå live med Kronstadposten.no, forklarer Munkvold.

- Og så er det kjempeviktig at altaværingene fortsette å tipse oss om både smått og stort, legger Fredriksen til.

Den allerede eksisterende papiravisa skal utgis ved siden av nettavisa.

Kronstadposten har inngått en partnerskapsavtale med Lynx Publishing i Bodø, og blir dermed den 15. avisen i Lynx-familien. Avtalen handler ikke om eierskap, men om kjøp av tjenester og verktøy.

Image-text:

Kronstadposten i Alta satser nå på nettavis. For anledningen er Therese Kjellmo Munkvold (t.v.) og Julie Fredriksen ansatt som journalister. Her sammen med ansvarlig redaktør Tom Erik Nilsen og journalist Krister Sandaker Tårn (t.h.).

Foto: Creo Media

Les mer

Flere saker fra Journalisten

Overveldet over hvor mye kult som har foregått i mellomtiden, forteller Jostein Larsen Østring.
Journalisten 06.10.2022
En japansk journalist og filmskaper som filmet demonstrasjoner mot juntaen i Myanmar, er dømt til ti års fengsel, opplyser japanske diplomater.
Journalisten 06.10.2022
To nye medarbeidere i NRK Vestfold og Telemark. Veslemøy Prøis (26) og Siw Borgen (38) er ansatt som nyhetsjournalister i NRK Vestfold og Telemark, skriver distriktskontoret i en pressemelding.
Journalisten 05.10.2022
- Ønsker ikke å legitimere et mesterskap som er tildelt et undertrykkende enevelde gjennom korrupsjon, sier redaktøren.
Journalisten 05.10.2022
- Med henne får vi inn en kunnskapsrik, dyktig og erfaren journalist, sier redaktøren.
Journalisten 05.10.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt