Kjøttbransjen
12.12.2019
Å utnytte hele dyret. Det er der konkurransen vil stå i fremtiden, mener Fatlandstyreleder Svein Fatland.
- Clouet er å få høyest mulig verdi på mest mulig av dyret. Hvis du ikke klarer å selge kjaken, må du ta høyere pris på indrefileten. Selger vi både kjaken og indrefileten, så kan vi være konkurransedyktige på begge deler, forklarer han. Svein Fatland er styreleder i det familieeide konsernet og daglig leder for Fatland Ølen.
SAMARBEID FOR BREDDE
Det betyr at det er viktig å skille mellom det som Fatland skal produsere selv og det som lages av gode samarbeidspartnere, men med råvaren fra Fatland. Konsernet konsentrerer seg om de store produktene som kan gjøres mest mulig automatisert.
- Vi kan ikke lage alt. Derfor samarbeider vi med Oppdal Spekemat, Åkeberg Skoglunn, Bjerke Spekemat & Delikatesse, Vossakjøt, Leiv Vidar og flere and
Gå til medietSAMARBEID FOR BREDDE
Det betyr at det er viktig å skille mellom det som Fatland skal produsere selv og det som lages av gode samarbeidspartnere, men med råvaren fra Fatland. Konsernet konsentrerer seg om de store produktene som kan gjøres mest mulig automatisert.
- Vi kan ikke lage alt. Derfor samarbeider vi med Oppdal Spekemat, Åkeberg Skoglunn, Bjerke Spekemat & Delikatesse, Vossakjøt, Leiv Vidar og flere and