Kjøttbransjen
18.03.2021
z z SPESIALRÅDGIVER KOMPETANSE OG UTDANNINGSPOLITIKK, NHO
Aldri før har det skjedd så mye på en gang på kompetanseområdet i vår næring. På samme tid er vi fortsatt i en pandemi med de utfordringer det stiller til bedriftene. Har vi tid til å drive med utdanning og kompetanse nå?
I mine over 20 år i NHO med ansvar for kompetanseutvikling og rekruttering til matindustriens ulike bransjer, har jeg aldri opplevd at bedriftene blir gitt så mange muligheter for å videreutvikle og heve kompetansen til sine medarbeidere. Mange har benyttet seg av tilbudene, men noen sitter ennå på gjerdet, eller har ikke fått med seg hvilke muligheter som finnes.
Kjøtt- og fjørfebransjen er i omstilling - og i vekst. Driverne
Gå til medietI mine over 20 år i NHO med ansvar for kompetanseutvikling og rekruttering til matindustriens ulike bransjer, har jeg aldri opplevd at bedriftene blir gitt så mange muligheter for å videreutvikle og heve kompetansen til sine medarbeidere. Mange har benyttet seg av tilbudene, men noen sitter ennå på gjerdet, eller har ikke fått med seg hvilke muligheter som finnes.
Kjøtt- og fjørfebransjen er i omstilling - og i vekst. Driverne