Kjøkkenskriveren
15.12.2020
Hva var livretten din som barn, og hva husker du med gru ble servert til middag i barndomshjemmet? Hva foretrekker du som hverdagsmiddag i dag? Landsstyret i Kost- og ernæringsforbundet har tatt utfordringen.
ARNT STEFFENSEN, FORBUNDSLEDER:
? Jeg vokste jo opp på 70-tallet, da den eksotiske pizzaen gjorde sitt inntog i Norge. Jeg husker med stor glede mors hjemmelagde pizza på lørdagskvelden, med hinsides tykk bunn og masse kjøttsaus.
? Jeg har utrolig dårlige minner om kokt torsk, der små fiskebein satte seg fast i halsen, og far sa jeg måtte svelge en hel potetbit, for å dytte beinet ned. Det har heldigvis endret seg med årene, i dag regner jeg torsk med tilbehør som festmat.
? Med en sjuåring i huset går det litt i bølger, men det siste året har Pasta Carbonara vært en felles favoritt.
MONICA SMØRVIK, NESTLEDER:
? Reinsteik med fløtesaus, rosenkål, gulrot og potetmos.
? Boknafisk(halvtørket torsk) me
Gå til mediet? Jeg vokste jo opp på 70-tallet, da den eksotiske pizzaen gjorde sitt inntog i Norge. Jeg husker med stor glede mors hjemmelagde pizza på lørdagskvelden, med hinsides tykk bunn og masse kjøttsaus.
? Jeg har utrolig dårlige minner om kokt torsk, der små fiskebein satte seg fast i halsen, og far sa jeg måtte svelge en hel potetbit, for å dytte beinet ned. Det har heldigvis endret seg med årene, i dag regner jeg torsk med tilbehør som festmat.
? Med en sjuåring i huset går det litt i bølger, men det siste året har Pasta Carbonara vært en felles favoritt.
MONICA SMØRVIK, NESTLEDER:
? Reinsteik med fløtesaus, rosenkål, gulrot og potetmos.
? Boknafisk(halvtørket torsk) me