Kjøttbransjen
19.08.2021
Skarpe kniver er et must både i slakterier, i skjærebedrifter og i vanlige produksjonsbedrifter. Maskinell og automatisert knivsliping har derfor blitt enda mer aktuelt.
Det har daglig leder Petter Breigutu i leverandørfirmaet Bokken fått erfare den siste tiden.
Økt behov
- Interessen og ikke minst behovet for sliping i kjøttbransjen synes å være enda større enn tidligere. Sliping er et fag og vi erfarer at kunnskapen rundt dette faget ikke er like god hos alle. Dette gjelder både store og små bedrifter. Derfor har det for oss vært viktig å finne slipemaskiner som sikrer både store og små b
Gå til medietØkt behov
- Interessen og ikke minst behovet for sliping i kjøttbransjen synes å være enda større enn tidligere. Sliping er et fag og vi erfarer at kunnskapen rundt dette faget ikke er like god hos alle. Dette gjelder både store og små bedrifter. Derfor har det for oss vært viktig å finne slipemaskiner som sikrer både store og små b


































































































