AddToAny

Knekkebrød for alle penga

Knekkebrød for alle penga
Å utvikle nye forretningsmuligheter basert på korn var målet for Cerealprosjektet. Et innovasjonsprosjekt som gikk fra 20102012, der man etablerte en åpen innovasjonsarena bestående av fagpersoner fra Nofima og personer fra norsk cerealbransje.
Teknikken som ble brukt i prosjektet besto i å ta fram en rekke innsikter basert på forbrukerbehov, markedsendringer og endrede rammebetingelser. Disse innsiktene var i neste runde utgangspunktet for innovasjonsplattformer og en rekke nye forretningsmuligheter.

Forretningsmulighetene ble presentert for en samlet bransje i 2012, og deretter kunne de enkelte aktørene bruke dette åpne innovasjonsmaterialet i sitt eget innovasjonsarbeid.



Observasjon gir innsikter

Innsiktene ble beskrevet som en forståelse av behov i markedet. Behov kan være både erkjente eller observasjoner av situasjoner som trenger bedre løsninger enn vi har tilgjengelig. Én slik innsikt er behovet for «løsninger, ikke produkter». Ofte velger vi som forbrukere et produkt ut fra at det løser et problem for oss.

Et eksempel på dette
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

- Veldig gledelig, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe om det økende søkertallet til yrkesfag. Mer enn 34.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Før påske la regjeringen frem forslag til ny opplæringslov. Utkastet skapte usikkerhet rundt opplæringskontorenes mulighet til å være part i lærekontrakten.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Det ypperste av råvarer og håndverksbakst i særklasse. De norske bakerne som var med på bakerisafari i København, fikk en inspirerende opplevelse!
Baker og Konditor 09.06.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt