Kjøttbransjen
10.12.2020
Det er nok av stemmer i samfunnsdebatten som dømmer kjøttbransjen nord og ned. Kjøttproduksjon er ikke bærekraftig - verken for dyr, folk eller miljø, hevdes det.
Argumentene kjenner vi, og de skal vi som bransje lytte til og respektere. Men det betyr ikke at vi skal gjøre knefall for opposisjonen mot kjøtt. Virkeligheten er mye mer nyansert enn det som kommer fram i tabloide oppslag og opphetede debatter.
Nettopp det kan vi dokumentere. Kjøttets tilstand 2020, nummer 21 i rekken av årlige statusrapporter fra Animalia, bekrefter at norsk kjøttbransje er en framtidsrettet næring; produktiviteten øker, kvaliteten på råvarene er god og omdømmet til både bransje og produkter ligger p�
Gå til medietNettopp det kan vi dokumentere. Kjøttets tilstand 2020, nummer 21 i rekken av årlige statusrapporter fra Animalia, bekrefter at norsk kjøttbransje er en framtidsrettet næring; produktiviteten øker, kvaliteten på råvarene er god og omdømmet til både bransje og produkter ligger p�