Kjøttbransjen
06.05.2021
Når nærbutikken har kampanje på korv, skal den selge åtte- ni hundre på noen dager. Dyrdal Mat fyller både hyller og annonser med lokalt kjøtt.
De har gått glipp av den ene store begivenheten etter den andre. Vossajazz, Ekstremsportveko, Voss Cup - Nærbutikken sentralt på Vossevangen har mistet flere kunder enn dagligvarebutikker flest som følge av forbudene og restriksjonene de siste fjorten månedene.
- Det er andre som sliter verre enn oss, konstaterer likevel Anton Lahlum. Kjøpmannen på Dyrdal Mat er vant til å selge til kunder både på gjennomreise og på et av de mange storarrangementene som Voss har å by på, men han kommer seg gjennom turistfrie måneder, også.
Lokal dominans
I kjølediskene har de lokale produktene usedvanlig stor plass.
- Det er enda mer i høstsesongen og til jul. Vi har mye lokalt pålegg, og ikke minst smalahove. Vi selger sikkert 1000 av dem om h
Gå til mediet- Det er andre som sliter verre enn oss, konstaterer likevel Anton Lahlum. Kjøpmannen på Dyrdal Mat er vant til å selge til kunder både på gjennomreise og på et av de mange storarrangementene som Voss har å by på, men han kommer seg gjennom turistfrie måneder, også.
Lokal dominans
I kjølediskene har de lokale produktene usedvanlig stor plass.
- Det er enda mer i høstsesongen og til jul. Vi har mye lokalt pålegg, og ikke minst smalahove. Vi selger sikkert 1000 av dem om h