AddToAny

John Deere leverte flest i august - litt flere traktorer fikk skilter.

Det ble levert litt flere traktorer i august, sammenlignet med fjoråret. Dermed hentes nye andeler av fallet tidligere i år inn.
Registreringsstatistikken for august viser at det ble satt skilter på 218 traktorer mot 199 samme måned i fjor. Dermed hentes nye andeler av fallet i registreringer vi har sett tidligere i år inn. Så langt i år er det satt skilter på 1736 nye traktorer her i landet, mot 1813 nye i samme periode i fjor. Nedgangen på 77 traktorer viser at totalet for året vil bli ganske likt som i fjor, forutsatt at trenden holder seg.

John Deere satte skilter på 51 nye traktorer i august, det var en økning på 19 enheter sammenlignet mot august i fjor. Summert gjennom året har det blitt satt skilter på 424 nye John Deere, to opp og i praksis uforandret fra i fjor.

Valtra er det eneste merket som kniver med John Deere om å bli markedsleder. Det ble satt skilter på 43 nye Valtra i august, og hittil i år har 393 nye Valtra fått norske skilter. Seinhøsten pleier være en sterk periode for Valtra-teamet.

Massey Ferguson satte skilter på 42 nye traktorer i august, en færre enn konsernsøskenet Valtra. Nedgangen i MF-registre

Les mer

Flere saker fra Traktor

- Kanskje må vi innse realitetene i løpet av året. Vi har ikke penger å drive for og kan i verste fall bli tvunget til å avvikle, sier Ole og Dag Bækkedal.
Traktor 18.04.2024
I det flate, nederlandske landskapet er en amerikansk prærietraktor enkel å få øye på. Den er et uvanlig syn, med en rammestyrt koloss som jobber på såpass små arealer. For liljeløkprodusenten Albert Joling er det ingen luksusinvestering, men absolutt en nødvendighet for å berge avlinga.
Traktor 18.04.2024
Traktor 18.04.2024
Han har jobbet i 40 år ved Eiksenteret på Bjørkelangen og 48 år i Eik-systemet. Til våren fyller han 70. Det blir mange minner og historier fra Jostein Rønaas sitt liv.
Traktor 18.04.2024
HCP Ringen SA er et innkjøpssamarbeid bestående av 25 frittstående maskinforhandlere over hele landet.
Traktor 18.04.2024

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt