Baker og Konditor
08.06.2018
- Nå vil kundene ha kvalitet og opplevelse, sier drammenskonditor Morten Dalevold Carlson. Han tror det er plass for flere som går hundre år tilbake i tid og lager sin egen is.
HUNDRE ÅR? Ja, den gangen var det konditorene som produserte is.
Distribuerte med spark
- De hadde frysemulighet og distribusjon. Konditoren reiste rundt på spark på julaften med iskaker til kundene, sier Carlson. Han er konditor og medeier i Condelica i Drammen. Firmaet kombinerer konditori, delikatesse og catering - og is til både kafégjester og proffkunder.
- Norge har hatt en veldig sterk industri. Med to store aktører som har tatt mye av issalget, var det mer lukrativt å bare kjøpe isen og selge den videre enn å produsere
Gå til medietDistribuerte med spark
- De hadde frysemulighet og distribusjon. Konditoren reiste rundt på spark på julaften med iskaker til kundene, sier Carlson. Han er konditor og medeier i Condelica i Drammen. Firmaet kombinerer konditori, delikatesse og catering - og is til både kafégjester og proffkunder.
- Norge har hatt en veldig sterk industri. Med to store aktører som har tatt mye av issalget, var det mer lukrativt å bare kjøpe isen og selge den videre enn å produsere


































































































