AddToAny

Innmålingen i første halvår den laveste på fem år

Innmålingen i første halvår den laveste på fem år
I følge tallene fra Skog-Data ble det målt inn 5,2 millioner kubikkmeter virke i løpet av første halvår i år. Det er 400 000 kubikkmeter mindre enn i samme periode i rekordåret 2019.
Vi må tilbake til 2015 for å finne så lave tall for innmålt volum i første halvår.

Det var først og fremst i april og mai at innmålingen lå langt bak nivået for fjoråret, men også i januar og februar var det nedgang sammenlignet med 2019. I juni ble det målt inn 888 000 ku

Les mer

Flere saker fra Norsk Skogbruk

Styret i Trysil Kommuneskoger tok et strategisk valg for tre år siden, da de besluttet å starte gjødsling av skogområder i kommunen. Skoggjødsling er nå et viktig ledd i det kommunale selskapets skogsdrift.
Norsk Skogbruk 22.09.2020
Ikke bare på Sørlandet, der jeg er best kjent, men også i store granskogkommuner østover, har jeg registrert stort omgang av små og store grantrær med «villtopper».
Norsk Skogbruk 22.09.2020
Flere av innlederne på taubanesamlinga i Øyer i slutten av august trakk fram behovet for å rydde opp etter stormfellinger. Men også stående, hogstmoden skog er en ressurs som skal utnyttes. Og i et land med stup, fjellsider og bratte lier er taubaneutstyr og -kompetanse avgjørende.
Norsk Skogbruk 21.09.2020
I 2018 stilte PEFC krav om at vurdering av behov for revisjon av nøkkelbiotoper skal gjennomføres senest etter 15 år. En del nøkkelbiotoper var da allerede 15 år og vel så det. Vi har spurt sertifikatholderne om hvordan de har løst dette.
Norsk Skogbruk 21.09.2020
Skogselskapet i Rogaland er en ideell medlemsorganisasjon med formål å fremme forståelsen av skogens mangesidige betydning, og arbeide for et godt skogbruk.
Norsk Skogbruk 21.09.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt