Kjøttbransjen
15.05.2024
I løpet av det siste året har pølseboden gått viralt på sosiale medier og måttet stenge på grunn av brann. Trekroneren får fremdeles både bergensere og turister til å stå i kø for pølse.
- I fjor økte omsetningen med 50 prosent, forteller Dag Jellestad. Han driver en pølsebod som er et fenomen på sosiale medier, som har fått plass i årets handelshøyskolerevy (med dukketeaterteknikk for å illustrere de lange køene) - og som nettopp har åpnet igjen.
Brann hos naboen
I oktober brant det nemlig i Potetkjelleren, restauranten rett bak Trekroneren. Bergensernes nattmatstolthet måtte kaste pølsene og stenge til det var sikkert at strømkilden ikke var den samme som den som gikk til de utbrente lokalene.
Da nyttåret kom, stengte daglig leder Dag Jellestad igjen. Han måtte ta pause lenger enn Trekroneren hadde vært stengt noen gang siden åpningen i 1946. Brannen førte til at ventilasjonsanlegget måtte fikses. Da passet det å pusse opp mer,
Gå til medietBrann hos naboen
I oktober brant det nemlig i Potetkjelleren, restauranten rett bak Trekroneren. Bergensernes nattmatstolthet måtte kaste pølsene og stenge til det var sikkert at strømkilden ikke var den samme som den som gikk til de utbrente lokalene.
Da nyttåret kom, stengte daglig leder Dag Jellestad igjen. Han måtte ta pause lenger enn Trekroneren hadde vært stengt noen gang siden åpningen i 1946. Brannen førte til at ventilasjonsanlegget måtte fikses. Da passet det å pusse opp mer,