AddToAny

Hvordan dra på drømmeferien med studentbudsjett?

Siden jeg var liten, har jeg reist mye sammen med familien min, men etter at jeg ble student, måtte jeg begynne å betale for reisene selv.
Faktumet er at jeg nå har mindre penger, men også ambisiøse ferieønsker. Det ble dermed nyttig å tenke smart i valg av reisemåte og reisemål. Med dette ønsker jeg nå å gi mine tips videre til deg som kanskje opplever det samme.

HVERDAGSØKONOMI
Først av alt er det viktig å planlegge hverdagen slik at du kan gjøre som du vil om sommeren. Det er dermed nødvendig å sette opp et budsjett for hver måned der du bestemmer hvor mye du vil spare. Når det er sagt, er det ikke alltid like lett å holde styr på budsjettet til enhver tid. Løsningen for meg ble en app som heter «Dreams». Dette er en spare-app hvor du kan opprette ulike drøm
Gå til mediet

Flere saker fra Magma

I en jobbsøkerprosess er en av de siste tingene å sjekke referanser. Ofte sjekkes flere referanser, både fra siste, men også tidligere, arbeidsforhold.
Magma 27.08.2019
AT AVFALL inneholder viktige ressurser som bør utnyttes både for miljøets og lønnsomhetens skyld, er noe alle er enige i. Derimot har vi ikke lyktes med et helt sirkulært system ennå.
Magma 27.08.2019
Ny høst betyr enten nytt studieår eller starten på et studium for mange. Med dette kommer mange tanker og følelser om hva dette vil bety.
Magma 27.08.2019
SAMMENDRAG
Magma 27.08.2019
SAMMENDRAG Artikkelens problemstilling er: evordan skapes bærekraftig vekst for en region? Artikkelen presenterer, drøfter og demonstrerer et vekstbarometer hvor hensikten er å vise hvilken evne næringsstrukturen i en region har til å skape gode levekår og velferd for regionens innbyggere i et bærekraftperspektiv.
Magma 27.08.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt