Kjøttbransjen
12.12.2019
Jeg hører med til dem som heier på ribbe-laget julaften, og ribba skal være ei skikkelig stor, dyr norsk ribbe.
Ja, en sånn ribbe som rett og slett smaker himmelsk når julefreden senker seg og engler daler ned i skjul sammen med Sølvguttene.
Det er jeg ikke alene om. Norske forbrukere er glade i norsk mat, spesielt til jul. To av tre nordmenn sier de helst vil ha norsk ribbe. Faktisk er det sånn at 62 prosent av oss sjekker opprinnelsen til juleribba før vi handler inn til julaften. Det vet vi fordi vi har spurt forbrukerne om akkurat det.
Vi spør forbrukerne om mye vi, fordi uten god forbrukerinnsikt så blir det mest synsing. Hvert år sjekker vi av h
Gå til medietDet er jeg ikke alene om. Norske forbrukere er glade i norsk mat, spesielt til jul. To av tre nordmenn sier de helst vil ha norsk ribbe. Faktisk er det sånn at 62 prosent av oss sjekker opprinnelsen til juleribba før vi handler inn til julaften. Det vet vi fordi vi har spurt forbrukerne om akkurat det.
Vi spør forbrukerne om mye vi, fordi uten god forbrukerinnsikt så blir det mest synsing. Hvert år sjekker vi av h