Baker og Konditor
30.11.2018
Baker- og Konditorbransjens Landsforening har lansert merket "Håndverksbakeri" som skal løfte frem gode bakerier og enda mer tydeliggjøre hva som skiller en fagarbeider fra en ufaglært.
NYLIG FIKK MANDALS-BAKERIET
besøk av president i BKLF, Ole John Berntsen og ordfører i Mandal, Alf Erik Andersen. De delte ut merket og markerte også starten på en ny merkeordning fra Baker- og Konditorbransjens Landsforening.
- Edgars Bakeri er en imponerende bedrift og et veldig godt eksempel på et håndverksbakeri, sier direktør i BKLF, Gunnar Bakke, som også var med på utdelingen av det første håndverksbakerisertifikatet.
Inspirert av franskmenn og dansker
- Bakgrunnen for at vi har etablert dette merket er at bakerbransjen er under et s
Gå til medietbesøk av president i BKLF, Ole John Berntsen og ordfører i Mandal, Alf Erik Andersen. De delte ut merket og markerte også starten på en ny merkeordning fra Baker- og Konditorbransjens Landsforening.
- Edgars Bakeri er en imponerende bedrift og et veldig godt eksempel på et håndverksbakeri, sier direktør i BKLF, Gunnar Bakke, som også var med på utdelingen av det første håndverksbakerisertifikatet.
Inspirert av franskmenn og dansker
- Bakgrunnen for at vi har etablert dette merket er at bakerbransjen er under et s