AddToAny

God jul à la Ladurée & Sverre Sætre

God jul à la Ladurée & Sverre Sætre
Det kjente franske konditoriet Ladurée har 85 butikker spredt over hele verden. Denne julen vil de bli fylt av norskinspirerte produkter signert konditor Sverre Sætre.
I APRIL I ÅR fikk Sverre Sætre en telefon fra Paris. Det var sjefen for Ladurée, David Holder, som lurte på om den norske konditoren ville hjelpe dem med å lage årets julekolleksjon.
- Jeg dro ned på et møte, og det var full klaff med en gang. Det ble starten på en lang og givende prosess med mange flere turer til Paris for min del, forteller Sætre.
Det er første gang i Ladurées 156 år lange historie at en konditor fra et annet land inviteres med på et slikt samarbeid. «I år har vi revet i stykker regelboken vår og åpnet opp for en ny kreativ strategi. Fra og med julen 2018 vil vi invitere talentfulle konditorer fra hele verden til å puste nytt liv i kolleksjonene våre», forklares det i en pressemelding, der det også understrekes at Ladurée, parallelt med dette, vil «fortsette å tilby det ypperste innen klassisk fransk konditorkunst».
- Hos Ladurée er de ekstremt opptatt av å ta vare på tradisjonene, samtidig som de også er veldig innovative og har et stort fokus på fornyelse. For meg har det vært et eventyr å få jobbe i et konditori med så mye lidenskap, kreativitet og fagkunnskap, sier Sætre.

Måtte droppe multer
Ladurée ble startet av mølleren Loui
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

- Veldig gledelig, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe om det økende søkertallet til yrkesfag. Mer enn 34.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Før påske la regjeringen frem forslag til ny opplæringslov. Utkastet skapte usikkerhet rundt opplæringskontorenes mulighet til å være part i lærekontrakten.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Det ypperste av råvarer og håndverksbakst i særklasse. De norske bakerne som var med på bakerisafari i København, fikk en inspirerende opplevelse!
Baker og Konditor 09.06.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt