Kjøttbransjen
26.09.2019
Bygningene til norske kjøttbedrifter begynner å bli gamle. Dermed blir det vanskeligere å holde hygienen på topp.
- Hele slakteri-Norge begynner å få en bygningsmasse som er krevende, konstaterer Elisabeth Strøm. Hun er seniorinspektør og offentlig veterinær i Mattilsynet. Til daglig holder hun til i Loen og følger med på Nordfjord Kjøtt. Der møter hun en bedrift som har alt på stell - men slik er det ikke overalt.
BYGGER NYTT
Hun peker på anlegg som var flotte og moderne da de ble bygd for 30 år siden, men som begynner å bli gamle nå.
- Det blir aldri optimalt å bygge i det eksisterende. Det blir «bra nok», men de som jobber i et nytt bygg, f�
Gå til medietBYGGER NYTT
Hun peker på anlegg som var flotte og moderne da de ble bygd for 30 år siden, men som begynner å bli gamle nå.
- Det blir aldri optimalt å bygge i det eksisterende. Det blir «bra nok», men de som jobber i et nytt bygg, f�