Baker og Konditor
13.04.2018
Kunstig intelligens, roboter og 3D-printing åpner opp for en hel verden av nye muligheter innen baker- og konditorfaget. Men behovet for dyktige fagfolk vil ikke forsvinne av den grunn.
Det er ordene COOL AS HELL. innovasjonsdirektør i IBM Norge, Thomas Anglero, bruker for å beskrive de fremtidige mulighetene som kunstig intelligens kan tilføre baker- og konditorbransjen. Han forteller at IBM har utviklet en programvare som kan lese og forstå nærmere 800 millioner sider med informasjon i løpet av ett sekund. Systemet kan analysere, se sammenhenger, trekke konklusjoner, lage hypoteser og komme med forslag til løsninger.
- Watson er et kognitivt system, som både forstår, vurderer og lærer mer som et menneske enn en maskin. Vi beskriver derfor denne programvaren som «økt intelligens», heller enn «kunstig intelligens». Watson kan brukes som en hjelper eller rådgiver i nesten alle bransjer og industrier, sier Anglero.
Inspirerte til mer lek
Da Watson for noen år siden ble teamet opp med kokkene ved New York Culinary Institute, resulterte det blant annet i flere h
Gå til mediet- Watson er et kognitivt system, som både forstår, vurderer og lærer mer som et menneske enn en maskin. Vi beskriver derfor denne programvaren som «økt intelligens», heller enn «kunstig intelligens». Watson kan brukes som en hjelper eller rådgiver i nesten alle bransjer og industrier, sier Anglero.
Inspirerte til mer lek
Da Watson for noen år siden ble teamet opp med kokkene ved New York Culinary Institute, resulterte det blant annet i flere h


































































































