AddToAny

Forskningsleder / seniorrådgiver innenfor området evaluering

Søknadsfrist: Kantar Public søker forskningsleder/seniorrådgiver innenfor området evaluering Er du den vi ser etter?
Som en del av vår ambisiøse vekststrategi, leter Kantar Public nå etter en person som kan styrke oss i å nå vår forretningside som er å forstå mennesker, organisasjoner og politikkområder, for å utvikle et bedre samfunn sammen med våre kunder. I rollen som forskningsleder/seniorrådgiver, vil du få ansvar for å videreutvikle og utvide vår evalueringssatsing.

Din profil - bred erfaring med evalueringer

Vi ser etter en person med bred erfaring og et godt utviklet nettverk innenfor evalueringsfeltet. Du har designet, gjennomført og rapportert en rekke forskjellige evalueringer. Du har master- eller doktorgrad i samfunnsvitenskapelige fag.

Du er faglig dedikert, men samtidig kommersielt anlagt, med god forståelse for verdien av arbeidet ditt. Du liker å jobbe i et aktivt og fellesskapsorientert miljø. Du liker å ha direkte tilgang til alle mulige metoder for datainnhenting. Du vil synes det er spennende og spesielt utfordrende å videreutvikle vårt forretningsområde ved å bidra med din kunnskap og ditt nettverk. Du vil delta aktivt i vårt internasjonale nettverk og du vil samarbeide spesielt nært med våre kolleger i Norden.

Bli med oss!

Dersom dette høres ut som deg, håper vi å kunne ta imot søknaden din. Har du spørsmål om stillingen, kan du kontakte Roar Hind i Kantar Public. All kontakt og spørsmål om stillingen behandles konfidensielt.

Vi jobber for inkludering og mangfold.

I Kantar Public ser vi på inkludering og mangfold som en styrke. Vi tror medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver bidrar til enda bedre oppgaveløsning.

Spørsmål om stillingen

Roar Hind (Daglig leder), 480 44 130

Kantar Public

Kantar Public er et internasjonalt konsern med kontorer i 29 land og 850 ansatte. Vårt Oslo-kontor har utspring i Kantar Norge, og ble nettopp utskilt som selvstendig selskap (1. september 2022). For øyeblikket består vi av 10 medarbeidere, og har behov for å ansette flere.

Vår visjon er å bidra til en bedre offentlig sektor og et bedre samfunn. Dette gjør vi ved å levere innsiktsbasert data av høy kvalitet, og rådgiving basert på brukerundersøkelser, interessentanalyser, evalueringer og holdnings- / atferdsanalyser. Våre kunder er offentlig sektor (rammeavtaler med en rekke statlige og kommunale virksomheter), FoU-institutter, ideelle organisasjoner, arbeidslivs- og arbeidstakerorganisasjoner og næringslivsorganisasjoner. Vårt Brüsselkontor betjener overnasjonale organisasjoner som EU-kommisjonen (Eurobarometre) og EU-institusjonene, FN og Verdensbanken.

Hjemmeside: www.kantarpublic.com

Søk på stillingen

Gå til mediet

Flere saker fra Forskerforum

- Vi får en kompetent statsråd som kjenner sektoren veldig godt, og som er klar til å sette i gang fra dag én. Og så er det gøy med en forsker som forskningsminister.
Forskerforum 26.02.2024
Instituttbestyreren var en trivelig kar i de gode gamle dager. En som støttet medarbeiderne når det trengtes, og fordelte det som var av midler, rettferdig og klokt. Som en trygg far i huset.
Forskerforum 26.02.2024
• er landets største og ledende fag- og interesseorganisasjon for ansatte i forskning, høyere utdanning og kunnskapsformidling.
Forskerforum 26.02.2024
Kor langt inn på norsk side strekk grensehandelen med Sverige seg? Butikkdata frå NorgesGruppen gjev nokre svar.
Forskerforum 26.02.2024
Forskerforbundet har over 280 store og små lokallag, og et av de mindre finner vi i administrasjonen på Stortinget. Der har Forskerforbundet manglet en egen tariffavtale. Men nå er avtalen i boks.
Forskerforum 26.02.2024

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt