AddToAny

FORBUNDSSEKRETÆR BODIL SVARER

FORBUNDSSEKRETÆR BODIL SVARER
Oppdatering av medlemsopplysninger Hvorfor maser dere så mye om at vi skal oppdatere medlemsopplysningene våre i medlemsregisteret? Og hvordan finner vi fram til dette? Medlem
SVAR: Alle ledd i organisasjonen, både lokalt, regionalt og sentralt, har behov for å ha oversikt over medlemmer. Hvor de holder til, kontaktinformasjon, arbeidsgiver og stillingskode, er noen av de opplysningene vi bruker ofte for å kunne hjelpe medlemmene våre. Vi sender ut en del informasjon og da er det viktig at denne informasjonen kommer fram. Stillingskoder er viktige for oss i tilfelle vi skulle få behov for å ta ut noen i streik i forbindelse med brudd i et tariffoppgjør.
Ved årsskiftet nå er det mange av dere medlemmer som kommer til å skifte adresser, fylker og epostadresser i forbindelse med regionreformen. Bruk da noen minutter på å
Les opprinnelig artikkel

Flere saker fra I skolen

Marta Skorem Børresen (37) slåss gjerne for å verne om lærernes egentid - og sier ja takk til en tillitsreform i skolesektoren.
I skolen 08.02.2020
Reform 97 er tittelen på et aktuelt teaterstykke som hadde urpremiere 24. januar på Amfiscenen til Nationaltheatret i Oslo. Siste dato for forestillingen er 27. april.
I skolen 08.02.2020
I skolen 08.02.2020
Politiet har siktet en tenåring for å ha fremsatt trusler på nett mot en uspesifisert skole, i kjølvann av trusler fremsatt mot Danvik folkehøyskole og alle videregående skoler i Drammen.
I skolen 08.02.2020
Skolenes landsforbund ønsker en tillitsreform i skolen. Dette er så enkelt som at det gis tillit til at trygge, gode skoleledere gir lærerne mulighet til å utvikle god læring for alle elevene.
I skolen 08.02.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt