AddToAny

FORBUNDET HAR EN PLAN

I juni skal Kost- og ernæringsforbundet vedta en strategiplan for 2019-2022. I denne har miljø og bærekraft fått en naturlig plass. - Miljøministeren åpner konferansen 14. juni og setter dermed startskuddet for en ny periode hvor FNs bærekraftsmål vil ligge til grunn for mye av forbundets arbeid, sier leder Arnt Steffensen.
Det er landsmøtet på Fornebu som skal vedta strategiplan for Kostog ernæringsforbundets arbeid for de neste tre årene. I 2013 tok forbundet i bruk Deltas mal for første gang. Den er delt inn i fire hovedkapitler; Yrkesutøver-, arbeidstaker- og samfunnsperspektivet og Kost- og ernæringsforbundet som organisasjon. Den gang uttalte leder Arnt Steffensen at malen gjør oppsettet mer oversiktlig. Det kommer klarere fram hva som er strategisk mål og hvordan forbundet vil legge opp arbeidet for å komme dit. I dag sier Steffensen at malen er bra, men ikke perfekt. I arbeidet med strategiplan 2019-2022 har landsstyret forsøkt å gjøre planen mindre formell. - Den forrige strategiplanen var veldig byråkratisk i språket. Dette har vi forsøkt å endre på nå slik at det skal bli lettere å få eierskap til den, sier han. Det kan være årsaken til at strategiplanen 2019-20122 har endret visjon fra «Best på matomsorg» til «Matomsorg er å gi en god måltidsopplevelse».

LØFTE FRAM FOKUSGRUPPER
Verden er stadig i endring og det er ikke alltid slik at kartet stemmer med terrenget. Nye samarb
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøkkenskriveren

Kjersti Berge Evensen har tatt doktorgrad i hvordan helsepersonell og kjøkkenansatte i helseinstitusjoner deler informasjon for å tilpasse seg pasientenes behov og ønsker. Hennes viktigste oppfordring til faggruppene er: Snakk sammen!
Kjøkkenskriveren 17.09.2019
Denne helgen, 6. - 7. september er det duket for Matstreif, Norges største nasjonale matfestival på Rådhusplassen i Oslo. Her samles rundt 170 lokale utstillere fra hele landet for å gi publikum smaken av Norge.
Kjøkkenskriveren 06.09.2019
... tilgjengelige, ha faste møter sammen, bli kjent. Oppsøk kjøkkenet, oppsøk avdelingene. Oppsøk de som skal spise maten.
Kjøkkenskriveren 03.09.2019
Kjøkkenskriveren 03.09.2019
Vi har mål på om de har tatt medisin; vi har ikke mål på om de har spist opp maten. Får eldre god mat, slipper vi å bruke så mye på medisiner.
Kjøkkenskriveren 03.09.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt