AddToAny

FORBUNDET HAR EN PLAN

I juni skal Kost- og ernæringsforbundet vedta en strategiplan for 2019-2022. I denne har miljø og bærekraft fått en naturlig plass. - Miljøministeren åpner konferansen 14. juni og setter dermed startskuddet for en ny periode hvor FNs bærekraftsmål vil ligge til grunn for mye av forbundets arbeid, sier leder Arnt Steffensen.
Det er landsmøtet på Fornebu som skal vedta strategiplan for Kostog ernæringsforbundets arbeid for de neste tre årene. I 2013 tok forbundet i bruk Deltas mal for første gang. Den er delt inn i fire hovedkapitler; Yrkesutøver-, arbeidstaker- og samfunnsperspektivet og Kost- og ernæringsforbundet som organisasjon. Den gang uttalte leder Arnt Steffensen at malen gjør oppsettet mer oversiktlig. Det kommer klarere fram hva som er strategisk mål og hvordan forbundet vil legge opp arbeidet for å komme dit. I dag sier Steffensen at malen er bra, men ikke perfekt. I arbeidet med strategiplan 2019-2022 har landsstyret forsøkt å gjøre planen mindre formell. - Den forrige strategiplanen var veldig byråkratisk i språket. Dette har vi forsøkt å endre på nå slik at det skal bli lettere å få eierskap til den, sier han. Det kan være årsaken til at strategiplanen 2019-20122 har endret visjon fra «Best på matomsorg» til «Matomsorg er å gi en god måltidsopplevelse».

LØFTE FRAM FOKUSGRUPPER
Verden er stadig i endring og det er ikke alltid slik at kartet stemmer med terrenget. Nye samarb
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøkkenskriveren

En deilig grønn brødsuppe med erter gir nytt liv til daggammelt brød. Belgfrukt og gjenbruk av brød, det er klimamat det.
Kjøkkenskriveren 25.02.2020
Fra 1. januar trådte kommunereformen i kraft. 119 kommuner ble slått sammen og ble til 47 nye kommuner. Dermed består Norge nå totalt av 356 kommuner.
Kjøkkenskriveren 25.02.2020
Kjøkkenskriveren 25.02.2020
Rekrutteringen til restaurant- og matfag svikter og landbruks- og matminister Olaug Bollestad jakter på gode råd for å snu trenden. Derfor hadde hun med seg en næringslivsdelegasjon til messen Grüne Woche i Berlin i januar. Resultatet ble et rådgivende utvalg som i løpet av året skal identifisere mulige tiltak.
Kjøkkenskriveren 25.02.2020
TABASCO SOUCE SCORPION 150 ML MC Kruttsterk saus for viderekommende og de nysgjerrige. YASAUS PORSJONSPAKKE 600 X 8 ML KIKKOMAN Kikkoman er markedsleder på soyasaus.
Kjøkkenskriveren 25.02.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt