AddToAny

Fagkonferanse Sanitet - en viktig møteplass

I helga 5.-7. april var 270 medlemmer fra Norsk Folkehjelp samlet til Fagkonferanse Sanitet på Gardermoen. Alt var lagt til rette for noen fullspekkede dager i ekte frivillighetsånd.
Deltakere fra alle landets kriker og kroker ankom fredag formiddag. Kvelden var satt av til middag og foredrag om livreddende innsats. Lørdag var det tett program hele dagen, med foredrag og besøk hos utstillere som demonstrerte sitt nyeste redningsmateriell, samt en rekke workshoper med en blanding av teori og praksis. Søndagen gikk med til flere inspirerende foredrag og frie parallellsesjoner.
- Forskjellene i deltakernes ferdighetsnivå er en utfordring, med tanke på nivået vi legger det faglige innholdet på, sier Ronny Frantzen, rådgiver på regionskontoret i Tønsberg. - Målet er at alle skal finne noe som passer dem.

MANGE FLINKE FOLK. Konferansen er blitt en svært viktig faglig og sosial møteplass for Norsk Folkehjelp.
- Det er veldig bra at lokallagene ser viktigheten av å sende folk hit. Dette er både givende og i aller høyeste grad god medlemspleie. Her får vi motiverte mannskaper i retur, sier Frantzen, og skryter av deltakerne.
- Vi hadde foredragsholdere som fortalte hvordan det hadde vært å stå i front på de tøffeste oppdragene i det siste - i Tamokdalen og Viking Sky. Slike situasjoner er en hard påkjenning,
Gå til mediet

Flere saker fra Appell

Det idylliske lokalsamfunnet Xolobeni ligger i Wild Coastregionen på den sørafrikanske østkysten. Nå trues det av planene om å etablere det som kan bli den største åpne titangruven i Afrika.
Appell 23.05.2019
Heidi Andersson har brukt de siste tre årene på å integrere flyktninger i Malm. Og hun har god hjelp - av hele familien.
Appell 23.05.2019
Younes Alshekho (25) kom til Norge som flyktning fra Syria i 2015. Han kom i kontakt med Norsk Folkehjelp mens han bodde på asylmottak i Mandal, og er i dag et aktivt medlem i Solidaritetsungdommen i Bergen.
Appell 23.05.2019
Det er i fjellet Leif Johan Monsøy (35) føler seg mest hjemme. Han hadde aldri sett for seg at et cruiseskip i nød i stormfull sjø skulle bli hans første oppdrag.
Appell 23.05.2019
John Ingebrigtsen (44) jobber som yrkesdykkerinstruktør, driver egen karateklubb og er far og stefar til seks. Det stopper ham ikke fra å være et svært aktivt medlem i søk- og redningsgruppa i Norsk Folkehjelp Bergen.
Appell 23.05.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt