AddToAny

Fagkonferanse Sanitet - en viktig møteplass

I helga 5.-7. april var 270 medlemmer fra Norsk Folkehjelp samlet til Fagkonferanse Sanitet på Gardermoen. Alt var lagt til rette for noen fullspekkede dager i ekte frivillighetsånd.
Deltakere fra alle landets kriker og kroker ankom fredag formiddag. Kvelden var satt av til middag og foredrag om livreddende innsats. Lørdag var det tett program hele dagen, med foredrag og besøk hos utstillere som demonstrerte sitt nyeste redningsmateriell, samt en rekke workshoper med en blanding av teori og praksis. Søndagen gikk med til flere inspirerende foredrag og frie parallellsesjoner.
- Forskjellene i deltakernes ferdighetsnivå er en utfordring, med tanke på nivået vi legger det faglige innholdet på, sier Ronny Frantzen, rådgiver på regionskontoret i Tønsberg. - Målet er at alle skal finne noe som passer dem.

MANGE FLINKE FOLK. Konferansen er blitt en svært viktig faglig og sosial møteplass for Norsk Folkehjelp.
- Det er veldig bra at lokallagene ser viktigheten av å sende folk hit. Dette er både givende og i aller høyeste grad god medlemspleie. Her får vi motiverte mannskaper i retur, sier Frantzen, og skryter av deltakerne.
- Vi hadde foredragsholdere som fortalte hvordan det hadde vært å stå i front på de tøffeste oppdragene i det siste - i Tamokdalen og Viking Sky. Slike situasjoner er en hard påkjenning,
Gå til mediet

Flere saker fra Appell

Solidaritetsungdom Sunnhordland ble etablert i februar, og de femten medlemmene er allerede sterkt engasjert i arbeid med integrering og antirasisme. - Det er viktig å jobbe for at alle skal inkluderes, uansett hva slags bakgrunn de har, sier Leen Badr.
Appell 07.09.2020
Å bistå mennesker i nød blir gjerne sett på en som en plikt. Men i dagens Europa risikerer frivillige hjelpearbeidere som bistår mennesker på flukt å bli fengslet. Hvorfor brukes lover som ble utformet til å straffe menneskesmuglere til å rettsforfølge hjelpearbeidere? Og hvordan har det gått med dem som hittil er blitt arrestert?
Appell 07.09.2020
Har du hvit hud, kan du komme langt i bistandsbransjen. Hvit hud trumfer erfaring, språkkunnskaper og kjennskap til landet du skal jobbe i, mener erfaren bistandsarbeider.
Appell 07.09.2020
Det er verst når det kommer for mye regn til feil tid, forteller småbønder i Mosambik. De lærer å ruste seg mot et tøffere klima.
Appell 07.09.2020
I 1948 kjøpte Nøsted Bruk i Drammen snaut 300 mål skog i Knivsvik ved Drammensfjorden. Bedriften trengte mer råvarer til sin trelastproduksjon.
Appell 07.09.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt