Kjøttbransjen
06.05.2021
I kjøtt- og fjørfebransjen er vi vant til at det aldri er kjedelig eller mangel på endringsimpulser! Å produsere produkter som ga fornøyde kunder og samtidig stadig få flere bønder til å velge private varemottakere, var lenge tilstrekkelig. Det siste tiåret har helseaspektet ved maten vi produserer og fokuset på dyrevelferden i verdikjeden vår, økt betydelig. Og etter Klimaavtalen i Paris ved årsskifte 2015/2016, er kravet om reduksjon av klimagassutslipp fra våre egne bedrifter og i produksjonen av våre viktigste råvarer, kjøtt og egg, blitt svært store.
Men det siste drøye året har det vært i overkant utfordrende for mange! Koronasituasjonen har gitt både bransjen og enkeltbedrifter uvante og krevende probl
Gå til medietMen det siste drøye året har det vært i overkant utfordrende for mange! Koronasituasjonen har gitt både bransjen og enkeltbedrifter uvante og krevende probl