AddToAny

- EN SELGER EIER IKKE KUNDEN

- EN SELGER EIER IKKE KUNDEN
Hege Bamle Siegwarth gikk fra å være kjøkkensjef til å bli selger av storkjøkkenutstyr. Kundegruppen spenner fra sykehjem og menighetshus til restauranter.
- Kortversjonen om min vei inn i bransjen er at yrkesveilederen på ungdomsskolen hadde en fiks ide om at jeg ville passe innenfor kontor. Vel, jeg fikk med meg tre år med utdanning i regnskap. Og hadde restaurantjobb på fritiden. Så oppdaget jeg at jeg trivdes bedre med kokkefaget enn regnskap, sier Hege Bamle Siegwarth.
Dermed var saken klar. Hun startet på kokkeskole og ble senere kokkelærling ved Caledonien hotell i Kristiansand. Deretter ble det jobb som kokk ved Quality hotell i samme by. Hun steg i gradene og ble soussjef noen år etter. Deretter kjøkkensjef. Etter hvert kom det barn inn i bildet, og hun fant raskt ut at hun måtte finne på noe annet. Steget videre ble kantineleder, men disse fem årene skulle bli et mellomspill til noe annet.
- Da Norrøna Storkjøkken manglet en selger av storkjøkkenutstyr, så søkte jeg meg dit. Det var nok jobben jeg innerst inne hadde ønsket hele tiden. Hun kjente til Norrøna og selgerne der fra før som kunde, så valget var enkelt. - For meg var Norrøna en perfekt innfallsvinkel til en interessant jobb. Jeg kom inn med blanke ark, men er utadvendt som menneske, og mener jeg kan storkjøkken. Det var et godt utgangspunkt, sier Siegwarth.
Det første året kjørte hun rundt i begge Agderfylkene for å gjøre seg kjent. Leverte varer, hilste på eksisterende og potensielt nye kunder.
- Jeg hadde ikke noe press på meg om å sel
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøkkenskriveren

- Da vi lanserte Imsdal under OL på Lillehammer, var det mange som var skeptiske. Vi fikk høre at vann på flaske ville være som å selge sand i Sahara.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
GILDES BESTE KJØTTBOLLER
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
Diplom-Is har for femte år på rad dykket ned i sitt historiske arkiv, og i år er det Splitt som gjør et comeback.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
Møllerens Eltefrie rundstykker på 30 minutter er en brødmiks som setter en ny standard for enkel og rask hjemmebaking.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
Dette gjelder for lunsj- og middagsmenyene som serveres av forpleiningsselskapet ESS til offshore-arbeidere på alle installasjoner i Aker BP.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt