Dagligvarehandelen
23.02.2021
Nordmenn etterlyser oster med mer smak - men de vil ikke ha for mye smak heller. Synnøve mener de har funnet den perfekte balansen i nyvinningen Gårdsost.
- Dette er den største satsingen vi har hatt noen gang, tror jeg. Den har kommet inn i absolutt alle kjeder. Så dette er stort, erklærer markedssjef Line Jackson Ræstad.
Hun forklarer at markedet i dag er delt mellom gulost og veldig smaksrike oster.
- Vi har utviklet en ost som ligger tettere på vanlig gulost - men med mer smak og fyldighet. Det er bare å glede seg, sier Jackson Ræstad.
Fra Namdalen
Synnøve ønsker å hedre den jobben som gjøres på gårdene rundt om i Norge. Derfor har de utviklet Gårdsost i samarbeid med bøndene Marit og Johnny Kolstad fra Ner-Brørs og Mona Renate Eid fra Eid Gård i Namdalen.
Gårdsost er laget på melk fra gårder i nettopp Namdalen og ystes på Synnøves ysteri i Namsos. Den ny
Gå til medietHun forklarer at markedet i dag er delt mellom gulost og veldig smaksrike oster.
- Vi har utviklet en ost som ligger tettere på vanlig gulost - men med mer smak og fyldighet. Det er bare å glede seg, sier Jackson Ræstad.
Fra Namdalen
Synnøve ønsker å hedre den jobben som gjøres på gårdene rundt om i Norge. Derfor har de utviklet Gårdsost i samarbeid med bøndene Marit og Johnny Kolstad fra Ner-Brørs og Mona Renate Eid fra Eid Gård i Namdalen.
Gårdsost er laget på melk fra gårder i nettopp Namdalen og ystes på Synnøves ysteri i Namsos. Den ny