AddToAny

Dagbladet TV satser på nytt sportsprogram - henter fra VGTV

Lanserer «Rødt kort». Dagbladet TV lanserer i løpet av høsten et nytt sportsprogram, og henter i den forbindelse Melina Pambou Sundfør og Henrik Ljosland Waale, begge fra VGTV, for å lede satsingen.
- Dette er en utrolig spennende og gøy satsing, og sammen med Henrik tror jeg at vi kan markere oss i måten vi presenterer sportsinnhold på. Å få ta del i dette fra starten, sammen med flere dyktige folk, er en unik mulighet for meg. Så er det bare å hoppe i det med hodet først og vise hva vi er gode for, sier Sundfør i en pressemelding.

Hun har erfaring fra VGTV, VGs nisjeavdeling og TV2 Sporten, mens makker Waale har jobbet med sport i VGTV i seks år.

- Det måtte noe helt spesielt til for å forlate en trygg og god jobb i VG, men da denne muligheten dukket opp kjente jeg at det trigget noe i meg. Jeg vil være med å bygge noe nytt og spennende, og jeg har klokkertro på dette prosjektet. Å presentere sportsinnhold på en ny og moderne måte blir en kul utfordring. Jeg gleder meg til å jobbe hardt og lære nye ting, sier han i meldingen.

Redaksjonssjef Bjørn Carlsen i Dagbladet TV er storfornøyd med rekrutteringen.

- Melina og Henrik har spiss digital TV-kompetanse og har vist oss en frisk og engasjert formidlingsevne foran kameraet. De er selv midt i vår viktigste målgruppe på Dagbladet TV, og vi er svært fornøyde med å ha sikret oss de to som profiler, sier han i meldingen.

Nysatsingen «Rødt kort» skal ifølge pressemeldingen bli et «underholdende og engasjerende sportsunivers».

Image-text:

Melina Pambou Sundfør og Henrik Ljosland Waale blir programledere for Dagbladet TVs nye sportsprogram. Foto: Bjørn Langsem

Les mer

Flere saker fra Journalisten

Frykter svekket troverdighet. Hittil i år har «Exit» og andre NRK-serier blitt omtalt 243 ganger på kanalens egne nyhetssendinger. Ekspert frykter det vil svekke kanalens troverdighet.
Journalisten 12.10.2019
Det skriver Medier24. P4-gruppen må nedbemanne mellom fire og sju stillinger, ifølge Medier24. - Jeg kan bekrefte at vi har en prosess knyttet til en svært begrenset overtallighet i radiovirksomheten.
Journalisten 11.10.2019
Søkte dekning inne på hotellet. To tyrkiske journalister skal være lettere såret i et angrep mot et pressehotell på tyrkisk side av grensa til Syria, melder flere medier.
Journalisten 11.10.2019
Etiopia hoppet førti plasser opp på pressefrihetsindeksen
Journalisten 11.10.2019
Skal styrke digital fortelling. Bjørn Asle Nord slutter i Bergens Tidende (BT), der han har vært ansatt siden 1992, for å styrke NRK naturs satsing på digital fortelling.
Journalisten 11.10.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt