AddToAny

Dagbladet TV satser på nytt sportsprogram - henter fra VGTV

Lanserer «Rødt kort». Dagbladet TV lanserer i løpet av høsten et nytt sportsprogram, og henter i den forbindelse Melina Pambou Sundfør og Henrik Ljosland Waale, begge fra VGTV, for å lede satsingen.
- Dette er en utrolig spennende og gøy satsing, og sammen med Henrik tror jeg at vi kan markere oss i måten vi presenterer sportsinnhold på. Å få ta del i dette fra starten, sammen med flere dyktige folk, er en unik mulighet for meg. Så er det bare å hoppe i det med hodet først og vise hva vi er gode for, sier Sundfør i en pressemelding.

Hun har erfaring fra VGTV, VGs nisjeavdeling og TV2 Sporten, mens makker Waale har jobbet med sport i VGTV i seks år.

- Det måtte noe helt spesielt til for å forlate en trygg og god jobb i VG, men da denne muligheten dukket opp kjente jeg at det trigget noe i meg. Jeg vil være med å bygge noe nytt og spennende, og jeg har klokkertro på dette prosjektet. Å presentere sportsinnhold på en ny og moderne måte blir en kul utfordring. Jeg gleder meg til å jobbe hardt og lære nye ting, sier han i meldingen.

Redaksjonssjef Bjørn Carlsen i Dagbladet TV er storfornøyd med rekrutteringen.

- Melina og Henrik har spiss digital TV-kompetanse og har vist oss en frisk og engasjert formidlingsevne foran kameraet. De er selv midt i vår viktigste målgruppe på Dagbladet TV, og vi er svært fornøyde med å ha sikret oss de to som profiler, sier han i meldingen.

Nysatsingen «Rødt kort» skal ifølge pressemeldingen bli et «underholdende og engasjerende sportsunivers».

Image-text:

Melina Pambou Sundfør og Henrik Ljosland Waale blir programledere for Dagbladet TVs nye sportsprogram. Foto: Bjørn Langsem

Les mer

Flere saker fra Journalisten

Avdekket feil og fabrikasjoner. Amerikanske faktasjekkere har hatt nok å henge fingrene i etter den første presidentdebatten mellom Donald Trump og Joe Biden.
Journalisten 30.09.2020
Skal kunne skru av mikrofonen. Nye verktøy trengs for å opprettholde orden i de kommende debattene mellom Donald Trump og Joe Biden, fastslår arrangøren etter nattens kaotiske forestilling.
Journalisten 30.09.2020
Lynkurs i Nobel-jussen foran årets pris. Dette er et debattinnlegg. Meningene i teksten står for skribentens regning.
Journalisten 30.09.2020
Kan svekke konkurransen, mener tilsynet. Konkurransetilsynet mener at Schibsteds oppkjøp av Nettbil kan svekke konkurransen i bruktbilmarkedet på nett. Tilsynet varsler stans, men Schibsted er uenig.
Journalisten 30.09.2020
Dagbladet og NRK vitnet i trussel-saken. Dagbladets journalist Steinar Solås Suvatne og NRKs journalist Tormod Strand vitnet onsdag formiddag i trussel-saken mot Laila Anita Bertheussen.
Journalisten 30.09.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt