AddToAny

Cornelia Kristiansen om konkurransen: - Jeg ser allerede på Medier24 som kjappere enn Journalisten

Tok seg selv i å følge PFU-møter i smug mens hun jobbet som markedssjef.
Medier 24 annonserte i dag at Cornelia Kristiansen blir deres nye sjefredaktør. Hun tar over stillingen 15. september.

- Jeg syns Medier24 er et veldig spennende sted, og nå er jeg spent og har litt sommerfugler i magen, sier Kristiansen til Journalisten og fortsetter:

- Jeg ville ha jobben fordi jeg er altfor opptatt av mediebransjen - hvem som får jobb og hvorfor, og de ulike satsninger. Jeg er også opptatt av offentligheten og hvordan den utvikler seg.

Tilbake til journalistikk

Tidligere i dag var Kristiansen i redaksjonslokalene til Medier24 og hilste på sine fremtidige kollegaer.

- Det er en flink gjeng, og jeg tror det blir kjempegøy å jobbe sammen og finne ut av hvordan vi skal bli enda bedre, sier hun.

Kristiansen er tidligere utviklingsredaktør i Morgenbladet og før det debattansvarlig og sosiale medier-sjef i Dagbladet. De siste tre årene har hun jobbet utenfor mediebransjen, som markedssjef i teknologiselskapet Confrere.

- For to måneder siden trodde jeg fortsatt jeg kom til å være i tech-bransjen litt til, men så merket jeg at jeg satt og smuglet meg inn i PFU-møtene mens jeg var på jobb. Jeg er fortsatt altfor interessert i det som skjer i mediebransjen, sier hun.

- Skal ikke ødelegge

- Hvordan har du tenkt å knuse Journalisten i «nyhetskrigen»?

- Før jeg uttaler meg om det så tror jeg først jeg skal bli litt bedre kjent med innsiden av Medier24, sier hun lattermildt og videre:

- Men jeg ser allerede på dem som kjappere enn dere, så jeg skal prøve å ikke ødelegge det. Når det er sagt så er det bra med konkurrenter, det gjør oss begge bedre, avslutter hun.

Image-text:

Cornelia Kristiansen tiltrer stillingen som sjefredaktør i Medier24 etter Erik Waatland.

Foto: Andrea Gjestvang

Les mer

Flere saker fra Journalisten

En russisk domstol har satt TV-redaktør Marina Ovsjannikova i husarrest i to måneder.
Journalisten 11.08.2022
- Opprørende at ikke Egmont gir et godt nok og fortjent lønnstillegg i år, sier klubbleder.
Journalisten 11.08.2022
Nytt selskap og nettsted på plass. Den varslede nye nettavisa til tidligere Resett-redaktør Helge Lurås er i ferd med å ta form - og finne sitt navn. I juli stiftet Lurås aksjeselskapet Inyheter AS, der han selv står oppført som styreleder.
Journalisten 11.08.2022
Viral video ble gravesak. - Det var i utgangspunktet en klassisk sommersak, forteller nyhetssjef Håvard Holten i VG.
Journalisten 11.08.2022
- Selv om vi har hatt tøffe kår, så har vi alltid hatt gode lister med kvalifiserte søkere.
Journalisten 11.08.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt