Dagligvarehandelen
19.02.2019
Circle K har gjennom too good to go fått til en betydelig reduksjon i stasjonenes matsvinn.
-Dette er en fantastisk vinn-vinn situasjon for oss, sier Ingeborg Juras. Hun driver Circle K Sævaldsvik på Karmøy, og var den stasjonen som solgte flest matposer i fjor.
Satset på mat
Da Ingeborg overtok stasjonen for ett og et halvt år siden så hun behovet for å satse mer på mat.
Også på Karmøy, der hun er eneste stasjon i kjeden, går det unna med bagetter og pølser.
- I starten var jeg litt bekymret for at denne satsingen ville føre til høyt svinn og mye matkasting. Men så fikk vi kontakt med Too Good To Go, og resultatet er blitt kjempebra, sier hun.
Syst
Gå til medietSatset på mat
Da Ingeborg overtok stasjonen for ett og et halvt år siden så hun behovet for å satse mer på mat.
Også på Karmøy, der hun er eneste stasjon i kjeden, går det unna med bagetter og pølser.
- I starten var jeg litt bekymret for at denne satsingen ville føre til høyt svinn og mye matkasting. Men så fikk vi kontakt med Too Good To Go, og resultatet er blitt kjempebra, sier hun.
Syst