Kjøttbransjen
11.06.2020
Hun har de siste årene sørget for å sikre kvaliteten på de flytende produktene til Grans Bryggeri i Sandefjord. Nå skal Christiane Hoffmann, født og oppvekst i Tyskland, bidra til at norske kjøttbedrifter får den kvalitetsoppfølging de ønsker.
Hoffmann overtar jobben til Mette Juberg og starter opp rett over sommeren. Vi ville ha svar på hvorfor hun nå bytter ut brus og øl med kjøtt og ikke minst hvorfor hun ønsker å jobbe i bransjeorganisasjonen for de norske frittstående kjøttbedriftene?
FANTASTISK MULIGHET - Kvalitet, hygiene, mattrygghet og hvordan håndtere alt tilknyttet til dette i hverdagen, er en stor utfordring. Som kvalitetsleder og kvalitetsansvarlig i en enkeltbedrift, er man ofte alene med mange spørsmål og problemstillinger. I tillegg føle
Gå til medietFANTASTISK MULIGHET - Kvalitet, hygiene, mattrygghet og hvordan håndtere alt tilknyttet til dette i hverdagen, er en stor utfordring. Som kvalitetsleder og kvalitetsansvarlig i en enkeltbedrift, er man ofte alene med mange spørsmål og problemstillinger. I tillegg føle