AddToAny

BYGGER STEIN PÅ STEIN

BYGGER STEIN PÅ STEIN
Navn/rolle/arbeidsted: Kari Sygnestveit, ernæringskoordinator / klinisk ernæringsfysiolog, FoU-avdelingen, Helse Bergen og regional stilling (20 %) i Nasjonal kompetansetjeneste for sykdomsrelatert underernæring, OUS. Bur på Voss og er heldig å ha kontorplass på Voss sjukehus som er del av Helse Bergen.
Når begynner du å tenke på jobben?
Som regel etter at eg har gått ut av døra heime og på veg til jobb, men kan henda tankane har vore innom jobben før den tid også.

Nevn en episode fra arbeidslivet du aldri glemmer?
Ikkje akkurat ein episode, men ein tidlig periode i arbeidslivet, då eg nyutdanna fekk jobb i Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet i 2000. Alt året etter vart etaten ein del av det som no er Helsedirektoratet. Det var ein spennande arbeidsplass med dyktige og kjekke folk og eg fekk jobba med alt i frå oppdatering av Matvaretabellen med data om næringsinnhaldet i matvarer og drikke, formidling av nye anbefalingar for spedbarnsernæring og fylkesvise konferansar, arrangere Den store matdagen på Norsk folkemuseum og reise til Berlin på møte om regelverk for samansetning av mat til spedbarn. Spennande og variert jobb som nyutdanna klinisk ernæringsfysiolog.

Hva trives du best med i jobben?
No trives eg godt med å ha ein jobb som inneber samarbeid med mange ulike yrkesgrupper og personar frå forskjellige stader i organisasjonen. Mat- og ernæringsarbeidet famnar breitt; sjukepleiarar, legar, matfagleg personell, kliniske ernæringsfysiologar. I tillegg syns e
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøkkenskriveren

- Da vi lanserte Imsdal under OL på Lillehammer, var det mange som var skeptiske. Vi fikk høre at vann på flaske ville være som å selge sand i Sahara.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
GILDES BESTE KJØTTBOLLER
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
Diplom-Is har for femte år på rad dykket ned i sitt historiske arkiv, og i år er det Splitt som gjør et comeback.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
Møllerens Eltefrie rundstykker på 30 minutter er en brødmiks som setter en ny standard for enkel og rask hjemmebaking.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
Dette gjelder for lunsj- og middagsmenyene som serveres av forpleiningsselskapet ESS til offshore-arbeidere på alle installasjoner i Aker BP.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt