Kjøttbransjen
30.01.2025
Hit kommer ikke de store mattrendene så fort. Kundene i den døgnåpne Jokerbutikken foretrekker kjøttdeig og pølser.
Lettvint skal det gjerne være, sier Vincent 't Hart. Sammen med Tanja Sluijsmans driver han Joker Nordagutu i Telemark.
For sju år siden skrev avisen Varden om butikken under overskriften «Nærbutikken somalltid' reiser seg».
Årets butikk
- Butikken har vært konkurs flere ganger, men det er bestandig noen ildsjeler som tenker at det går ikke an å ha en bygd uten en butikk, sier 't Hart.
Siden de to tok over i 2018 har regnskapene vist overskudd. Ikke nok med det: Buti
Gå til medietFor sju år siden skrev avisen Varden om butikken under overskriften «Nærbutikken somalltid' reiser seg».
Årets butikk
- Butikken har vært konkurs flere ganger, men det er bestandig noen ildsjeler som tenker at det går ikke an å ha en bygd uten en butikk, sier 't Hart.
Siden de to tok over i 2018 har regnskapene vist overskudd. Ikke nok med det: Buti