BUSKAP
31.10.2016
Hotell Grisegod på Bakken øvre skal lære gjestene om norsk landbruk, og derfor har fjernsynskroken blitt erstattet av landbruksblader.
Anita og Ole Martin Kildahl i Løten i Hedmark er blant veteranene på gårdsmat. 80-90 tonn med melk blir årlig foredlet til iskrem, pultost og rømme. Bakken øvre selger også kjøttprodukter fra gris, kyr og en god del av oksene som slaktes og i tillegg egg fra egne høner. Deltakelse på 80 Bondens marked og 50 festivaler og lignende i året gir bred kontaktflate til forbrukerne. Nå har sønnen Ole Kristian tatt over ansvaret for de 50 melkekyrne, slik at Anita og Ole Martin kan konsentrere seg om salg av gårdsmat og catering. Det er ikke lenger noen liten virksomhet som i 2016 ventelig vil passere 15 millioner kroner i omsetning alt medregnet.
Hotell i opplysningens tjeneste
Tanken bak grisehotellet er å lære om hvordan maten blir til.
- Gjestene skal lære a
Gå til medietHotell i opplysningens tjeneste
Tanken bak grisehotellet er å lære om hvordan maten blir til.
- Gjestene skal lære a


































































































