Baker og Konditor
10.03.2017
På sikt kan det bli aktuelt å starte bransjestyrt utdanning i baker- og konditorfaget.
En arbeidsgruppe nedsatt av styret i BKLF som består av fagfolk fra både bransjen og organisasjonen, er i disse dager sving med å utrede behovet for en egen baker- og konditorutdanning i regi av bransjen selv.
Kokkebransjen har nylig startet Norsk Restaurantskole (NRS), et videregående tilbud som sikter seg inn på å bli ledende i Norge for alle som ønsker en yrkeskarriere innen kokk- og restaurantfaget.
Blir inspirert
Baker- og konditorbransjen er inspirert av tiltaket.
- Bransjen vår har behov
Gå til medietKokkebransjen har nylig startet Norsk Restaurantskole (NRS), et videregående tilbud som sikter seg inn på å bli ledende i Norge for alle som ønsker en yrkeskarriere innen kokk- og restaurantfaget.
Blir inspirert
Baker- og konditorbransjen er inspirert av tiltaket.
- Bransjen vår har behov