AddToAny

BRØD OG IDRETT

BRØD OG IDRETT
Bakerier sponser en god del toppidrettsutøvere og proffe lag, men også lokale lag i alle aldersgrupper. Slik blir brød satt i sammenheng med helse og sunnhet.
Mange bakerier har idrett som hovedsponsorat og setter seg slik i assosiasjon med miljøer som trenger næringsrik mat. Hensikten er jo ofte at forbruker skal kjøpe denne maten. Godt nok for en idrettsutøver - godt nok for meg. Flere av de store bakeriene sponser en rekke idrettsorganisasjoner og enkeltutøvere, men det er vanskelig å måle resultater av sponsingen i kroner og øre.



Gir ofte starthjelp

Filosofien i Bakehuset Nord-Norge, er at de ønsker å støtte idrettslag i en startfase. Når lagene er oppe og står på egne ben, leter bakeriet etter nye sponsorater. Med noen unntak.

- Vi har et godt forhold til Tromsø Idrettslag gjennom 20-år med samarbeid. I TIL har vi navnet på drakta og de er vårt hovedsponsorat. Vi selger TIL-brødet i butikker i Tromsø og omegn, og en andel av brødsalget går til klubben. Den siste tiden har salget falt litt og vi ønsket å revitalisere brødet. I høst lagde vi ny resept og design og vi tok helse og ernæring alvorlig i produktutviklingen. Som idrettslag stilte TIL strenge krav til hva brødet kunne inneholde. Minst mulig salt, langsomme karbohydrater og minimum 50 prosent grovhet. Så koblingen vår til idrett er klart basert på helse og sunnhet, sier salgssjef Kjetil Myrbakk.



Støtter lag i hele landsdelen

- Men oftest sponser vi altså de mindre lagene som trenger det mest. Vi selger våre produkter i hele Nord-Norge og �
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

- Veldig gledelig, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe om det økende søkertallet til yrkesfag. Mer enn 34.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Før påske la regjeringen frem forslag til ny opplæringslov. Utkastet skapte usikkerhet rundt opplæringskontorenes mulighet til å være part i lærekontrakten.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Det ypperste av råvarer og håndverksbakst i særklasse. De norske bakerne som var med på bakerisafari i København, fikk en inspirerende opplevelse!
Baker og Konditor 09.06.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt